Ik kan niet zonder Aerial Yoga !

Weet je wat het is, wat Aerial Yoga voor mij doet? Waarom ik het nodig heb. En er niet meer zonder kan leven?...

 

Het is mijn reminder, voor: 

❤ dat het oke is, dat ik iets niet kan

❤ dat ik op de mat, in mijn aerial yoga doek, veilig ben en niet druk hoef te maken om 'werk, carrière, familie, mijn lichaam, of ik mooi genoeg ben, slim genoeg, tof genoeg op social media, mijn relatie, financiën, mijn geloof. Hier ben ik, just mePuur. Mezelf. Niet rijk, niet arm, niet succesvol. Just me.

❤ dat ik echt naar mijn ademhaling kan luisteren. Met mijn hand op mijn buik, mijn ademstroom kan volgen. Inademend wordt mijn buik groter, uitademend wordt het weer zacht. Ik ben toch echt. Echt van vlees en bloed..wat fijn. 

❤ dat ik niet over mij hoef te oordelen. Of een ander over mij laat oordelen.

❤ dat ik weer trots mag zijn, wanneer ik een upside down pose heb gedaan. Ik kan dus toch wel ECHT loslaten. Ik kan dat dan ook buiten het doek! Loslaten wat mij niet zint. Toxische mensen, nare ervaringen...

❤ dat ik misschien nooit een KillerBody zal krijgen. Ik ben nou eenmaal niet iemand die dat zou kunnen volhouden. Maar in het doek voel ik me zacht maar ook zo krachtig! Dat heb ik nodig. Anders overleef ik de wereld niet. Met al die sharks. 

 

Elke keer wanneer ik in het doek zit of erdoor wordt gesteund in een pose, dan denk ik wauw! Wat voel ik mij weer goed. Dit wil ik aan zóveel vrouwen & mannen laten weten! Ik wil dat delen. 

 

 

Ik wil dat jij dat ook ervaren kan!

 

(foto credits: www.photosbyjane.nl)