Websites zijn dood. Lang leven de websites!

Ik kan niet slapen...want ik ben nog aan het werk...
Hey lieve #zzp'er, #starter #mompreneur#warriorwoman & #businessvrouw, ben je van plan een website te maken?
Ik zal je over een #ONLINETREND vertellen... 

 

 

Het is nu aan de gang...heel langzaam maar het gaat echt gebeuren. Net als met de videorecorder...een verschuiving gaat plaatsvinden.

 

De 80's babies, weet je het nog? de Gouden Gids? (De plattegronden achterin gebruikte ik altijd om de looproutes te bepalen, wanneer ik een sollicitatie had. Ik kwam altijd aan)  En toen we massaal aan de dvd's gingen? (Ik mis #videoland . Samen een film uitzoeken en wat hoog geprijsde snacks aanschaffen. Wat was het fijn).

 

Oke hier kom tie dan. Ben je er klaar voor? Hopelijk heb je er niet te veel geld en tijd ingestopt. 
Websites are dead. Long live the website!
Ja. Sorry. Ik dacht ik zeg het naar eerlijk tegen je. Hoe het echt zit. Het ligt niet aan jou. Het ligt aan de trend. En als je nog een flyer hebt? Tjah....leuk voor een wachtkamer. Maar nee. Dat is het ook niet helemaal.

 

Om dan niet helemaal in een soort van #conspiracy talk te gaan zitten. (Dat komt een andere keer) Maar we zitten allen, wereldwijd in een #transformatie. Alles gaat online. Dat is punt 1. Daar ben je hard mee bezig als het goed is. En nee dat is niet je website.
Wat is punt 2? Als je bezig bent met online zichtbaarheid vergroten (om meer klanten, branding, meer verkoop, enz) is punt 2: stel de juiste vragen als #ondernemer. Ik help je op weg met enkele vragen ➡️ waarom doe je wat je doet? ➡️ voor wie (klant) doe je dit? ➡️ wat wil je bereiken (dus niet meer verkoop)? ➡️ en daaaaaaarna kijk je welke online strategy daarbij past.

 

En niet vergeten he...
Websites are dead. Long live the website! 

 

Instagram Branding Strategy Training PILOT webinar.
Max 4-6 personen.
Start donderdag 18 februari 1300-1400 = VOL

En 15 april. Bijna vol

 

 

Lukt het niet om erbij te zijn die dag of dat tijdstip? 
Don't fear! I got you girl.

1. Je kan het altijd terug zien. Ik neem het op.

2. Na deze datum, start er na een paar weken een nieuwe pilot 

Ps: wees er wel snel bij. Er zijn maar max 6 plekken

#onlinezichtbaarheid

Reactie schrijven

Commentaren: 0