Mindful Pilates


Ik ben gespecialiseerd in Pilates lessen waarbij de focus ligt op voorkomen/verminderen van nek, rug en schouder klachten, voornamelijk onderrug klachten. We ontspannen de gespannen spieren en ontstressen ons lichaam. Je voelt je herboren!

Mindful Pilates is een rustige slow pilates les dat heel ontspannend werkt en tegelijkertijd je diepe spieren versterkt.
We focussen op de houding verbetering door te richten op de diepe spieren die de wervelkolom ondersteunen. De groep spieren waarop we richten, zijn o.a. de lokale stabilisatoren: diepe rugspieren, bekkenbodemspieren en de dwarse buikspieren. Wat ook heel belangrijk is het loslaten van onnodige spierspanningen, het zogenaamd resetten.

 

Deze lokale stabilisatoren zorgen voor stabiliteit. Instabiliteit komt o.a. voor bij slechte houding, zoals naar voren hangende schouders, afstaande schouderblad, naar voren staand hoofd en vergrote bolling van de boven rug, al dan niet met wervelblokkeringen.

 

- ZOOM online groepslessen: 30 minuten

- Groepslessen in de sportschool

- 1 op 1 les bij jou of bij mij. Alleen omgeving Amsterdam zuidoost.

 

  • Lessen zijn te volgen op diverse locaties in Amsterdam en op aanvraag ook op uw locatie.
  • Voor bedrijven offerte op maat aan te vragen

KLEDING VOORSCHRIFT 

Comfortabel en niet te wijd of los aantrekken. Geen kleding scherpe randjes met steentjes of ritsen. Graag shirt met korte of lange mouwtjes aantrekken, tevens lange broek of legging.

Aan het eind bij de cooling down kan het fijn zijn een vestje of sjaal en sokken bij je te hebben.

 

Disclaimer

Deelname aan de lessen is geheel op eigen risico. De docent noch de sportlocatie kan aansprakelijk worden gesteld voor eventueel opgelopen schade.

Mindful pilates, groepsles of privé les
Mindful pilates, groepsles of privé les