aanmelden Restorative of zwangerschaps aerial yoga

Voor meer info    020 233 77 12 info@clevertree.nl

zondag 7,14, 21 ,28 januari 2018 / 12u & 13u 

Restorative aerial yoga cursus

Bij Restorative Aerial Yoga, hangt het doek 10-15 centimeter van de grond. We blijven langer in een pose en we focussen ons op het loslaten van spanningen. Het is een weldaad voor vooral je onderrug! Je krijgt veel meer ademruimte. Dat merk je zeker de dagen erna ook.

 

zwangerschaps aerial yoga cursus

Door middel van het doek, dat 10-15 cm van de grond hangt, doen we yoga oefeningen. Het is heel fijn om even al je extra gewicht, nu door het doek gedragen te worden. We maken de plekken waar spanningen zit los en we versterken rondom het bekkengebied, benen, handen & voeten. We ontspannen makkelijker door het doek, waardoor je ook je angsten kunt loslaten en ruimte kunt maken voor de baby.

 

cursus bestaat uit 4 lessen

  • Een totaal van 4 lessen, van maximaal 60 minuten.
  • Na je aanmelding, neem ik telefonisch contact met je op, om kort kennis te maken (hoe je jezelf voelt, hoe ver zwanger je bent, of er andere zaken zijn waar ik rekening mee dient te houden tijdens lessen, ook leg ik h.e.a. uit over AY). Op deze manier ben je goed voorbereid voor je eerste les.

Hoe ziet de les eruit? 

  1. We beginnen met het landen in het doek. Dit doen we met gesloten ogen en ademhalingsoefeningen. Het is een heerlijke manier om het hoofd leeg te maken.
  2. We doen spierversterkende oefeningen en ontspanningsoefeningen in het doek. Maak je niet ongerust, alles is mindful en zacht.
    Versterken van de spieren max. tot aan 36 weken, hierna ligt de focus vooral op ontspannen, loslaten en groeien. 
  3. Eindontspanning in het doek waarbij je de les kunt afsluiten en even alles kunt laten bezinken.

Restorative Aerial yoga

Zwangerschaps Aerial yoga

 

Kleding voorschrift 

Comfortabel en niet te wijd of los aantrekken. Geen kleding scherpe randjes met steentjes of ritsen. Graag shirt met korte of lange mouwtjes aantrekken, tevens lange broek of legging.

Aan het eind bij de cooling down kan het fijn zijn een vestje of sjaal en sokken bij je te hebben.

Gelieve geen sieraden om i.v.m. dat dit kan gaan knellen.

 

 

Disclaimer
Deelname aan de aerial yoga lessen is geheel op eigen risico. De docent noch de sportlocatie kan aansprakelijk worden gesteld voor eventueel opgelopen schade.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.