aanmelden Mindful Pilates

Voor meer info    020 233 77 12 info@clevertree.nl

 

Mindful Pilates
Mindful Pilates

Ik ben gespecialiseerd in Pilates lessen waarbij de focus ligt op voorkomen/verminderen van nek, rug en schouder klachten, voornamelijk onderrug klachten.

 

Mindful Pilates is GEEN power pilates. We focussen op de houding verbetering door te richten op de diepe spieren die de wervelkolom ondersteunen. De groep spieren waarop we richten, zijn o.a. de lokale stabilisatoren: diepe rugspieren, bekkenbodemspieren en de dwarse buikspieren. Ook focussen wij op de onnodige spierspanningen loslaten.

 

Deze lokale stabilisatoren zorgen voor stabiliteit. Instabiliteit komt o.a. voor bij slechte houding, zoals naar voren hangende schouders, afstaande schouderblad, naar oren staand hoofd en vergrote bolling van de bovenrug, al dan niet met wervelblokkeringen.

 

  • Lessen zijn te volgen in de studio van Clever Tree maar op aanvraag ook op locatie.
  • Voor bedrijven offerte op maat aan te vragen

Mindful Pilates

DINSDAG

·   10:45 - 11:45  Mindful Pilates

·   12:15 - 13:15  Mindful Pilates

·   17:15 - 18:15  Mindful Pilates

 

DONDERDAG

·  09:30 - 10:30 Mindful Pilates

·  12:15 - 13:15 Mindful Pilates

·  18:30 - 19:30 Mindful Pilates

 

Kleding voorschrift 

Comfortabel en niet te wijd of los aantrekken. Geen kleding scherpe randjes met steentjes of ritsen. Graag shirt met korte of lange mouwtjes aantrekken, tevens lange broek of legging.

Aan het eind bij de cooling down kan het fijn zijn een vestje of sjaal en sokken bij je te hebben.

 

 

Disclaimer
Deelname aan de lessen is geheel op eigen risico. De docent noch de sportlocatie kan aansprakelijk worden gesteld voor eventueel opgelopen schade.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.