Back in Shape ACTIE - 6 weekse programma

Wat geweldig dat je hebt besloten nog gezonder en fitter te worden met de Back in Shape actie!

 

Nog nooit was het zo gemakkelijk. Werk aan jouw gezondheid met gelijkgestemden in small group sessies voor €90 of geef jezelf een personal trainer kado voor 6 weken lang voor een totaal bedrag van *€250.

 

We weten dat iedereen het druk heeft met het werk, privé en social life, on & off. Daarom is dit een 6 weekse programma!

 

Of het haalbaar is vraag jij je af? Ken je het spreekwoord 'meten is weten, gissen is missen'. In dit programma wegen en meten wij dan ook en voorzien wij jou van adviezen in voeding en bewegen voor een goed en haalbaar resultaat!

 

Besloten om ervoor te gaan en kun je niet wachten om te beginnen? Registreer & betaal om zo je plek te verzekeren.

Er zijn beperkt aantal plekken dus wees er snel bij!    

**Er zijn nog 15 plekken beschikbaar**

  • Stap 1: Klik onderin op jouw productlink.
  • Stap 2: Registreer in ons reserveringsysteem Pay n Plan.
  • Stap 3: Lock this deal! Betaal met iDeal.

Belangrijk om te weten:


Small Group Sessie 6 weken, 3x in de week

In een groep van mensen met het zelfde doel ga je 3x in de week aan de slag om over 6 weken weer fit en sterk te zijn. Dat zijn 18 sessies. Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van elementen van bootcamp, krachttraining en boksen.

 

 

Personal trainer 6 weken, 1x in de week

1x per week 1 op 1 personal training. Om de 2 weken meten en wegen om je voortgang bij te houden. Voedingsbegeleiding waarbij er uit wordt gegaan van jouw voedingspatroon.

 

Personal trainer 6 weken, 2x in de week

2x per week 1 op 1 personal training. Om de 2 weken meten en wegen om je voortgang bij te houden. Voedingsbegeleiding waarbij er uit wordt gegaan van jouw voedingspatroon.