09. februari 2021
Websites zijn dood. Lang leven de websites!
Hoe zorg jij ervoor dat je meegaat met de tijd? Heb je een website gebouwd? Beter is het te werken met bijvoorbeeld Instagram en online zichtbaarheid. Daarmee bouw je online zichtbaarheid op, leer je je doelgroep kennen en visa versa. En je kan er je geld mee verdienen. Build it and they will come. Instabranding strategie is the way to go. Makkelijk te volgen (online webinar), no nonsense (want niet iedereen is een marketeer, ik wel) & het moet niet te lang duren (1 uur per wk/5 wkn en klaar!)
23. december 2020
Mindful Pilates is geboren
Hoe is Mindful PIlates ontstaan? Ik vertel je graag meer over Mindful Pilates. Maar eerst wil ik je vertellen hoe het is geboren. Mindful Pilates is een rustige slow pilates les dat heel ontspannend werkt en tegelijkertijd je diepe spieren versterkt.
18. oktober 2019
Ik kan niet zonder Aerial Yoga !
Wat is aerial yoga. Waarom is het goed en hoe voelt aerial yoga. Als een moeder is aerial yoga een manier van ontspanning en goed voelen en natuurlijk tijd voor mezelf. Het helpt mij stress verminderen. In het doek weet ik: ❤ dat het oke is, als ik iets niet kan ❤ dat ik in mijn aerial yoga doek, veilig ben en mij niet druk hoef te maken om 'werk, carrière, familie, mijn lichaam, of ik mooi genoeg ben, slim genoeg, tof genoeg op social media, mijn relatie, financiën. Puur. Mezelf ❤