Hallo Vrouw Het Is Tijd. Tijd Voor Jou.

Mindful bewegen, ontstressen, accepteren, loslaten...en goed voelen.

 

Een online 30 dagen pilates beweeg programma die jij in eigen tijd kunt volgen. Je krijgt een persoonlijke beweegplan. De focus ligt op mindful bewegen, waardoor het heel zacht speciaal voor beginners.

 

♡ Pre-recorded pilates video's

om in eigen tijd te kunnen bekijken & volgen


♡ Lessen van 5, 10, 5, 20, 30 minuten

geen excuus dat je niet genoeg tijd hebt


♡ Week-, en maand Beweegplan om te volgen
weet precies wat je wanneer kunt doen

 

♡ Totale waarde = € 1.087

 

 

Een 30 dagen programma

Nu voor jou slechts €49 !

 


Je Bent Hier Klaar Voor Als Jij

KLAAR ERMEE bent je zo uit balans te voelen (je weet dat er een manier is om weer goed te voelen)

♡ Een makkelijk te volgen beweeg STAPPENPLAN wilt waarbij jij je niet overweldigd voelt

ER NU KLAAR voor bent om je NU goed te voelen

BEREID BENT om te doen wat nodig is

* mindful pilates, power pilates beginners, flexi hamstrings, rugstretch instant relief, destress adem sessie, fascia stretch, mobiliteitsles, aerial yoga (Daar heb je en doek voor nodig. Vraag naar de mogelijkheden)


Wat kan ik hiermee bereiken?

1 ding is zeker. Je gaat je beter voelen doordat we met specifieke oefeningen specifieke delen van ons lichaam behandelen. Maar om het makkelijk op te sommen, denk aan:

  • MeTime & Destress Feelgood
  • Burn-out Herstel Feelgood
  • Weg Corono Stress Feelgood
  • Postpartum Herstel Feelgood
  • Destress & Gentle Krachtopbouw Feelgood

Afhankelijk waar jij behoefte aan hebt, zal ik jouw persoonlijke week & maand beweegplan daarop afstemmen. Ik beloof dat ik je het makkelijk maak. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw plan te volgen!

 


Waarom Kun Jij Op Mij Vertrouwen

Ik ben Business & Health Coach, waarbij Mindful het sleutelwoord is in ondernemen & bewegen. Ik heb een HBO Business achtergrond van meer dan 15 jaar in marketing. Ik heb mij bijgeschoold in stressmanagement (aerial yoga, mindful pilates, meditatie en meer). Met deze nieuwe kennis, maak ik nu trainingen & cursussen voor Powervrouwen & Mompreneurs. Mijn doel is een stukje begeleiding te bieden om jou in jouw eigen kracht weer te laten groeien.

 

♡ Ik geef niet alleen les aan anderen. Ik volg zelf deze mindful (pilates) lessen ook. Zo voel ik mij in balans en kan ik mijn tijd, energie & liefde goed verdelen tussen mijzelf, mijn gezin en mijn Business & Health onderneming.

 

Ik ben het bewijs dat dit werkt. Na de zo veelste burn-out, was ik op. Maar dat gebeurt MIJ NOOIT meer. Door mij te houden aan deze beweeglessen, laat ik het nooit meer zo ver komen. Ik sta dichtbij mijn gevoel.
Mindful bewegen & mindful ondernemen is nu geïntegreerd in mijn systeem, mijn cellen en mijn gevoel.  Het is een deel van mij geworden. Het is een liefdevolle plek van feelgood waar ik altijd naar terug kan. 

 

JIJ KAN DIT OOK!


Feelgood & Connect Challenge

Hallo.

Vrouw zijn is een vloek.

 

En een zegen 💙🙌

 

Wanneer iemand je vraagt, hoe gaat het? Wat zeg je dan? Goed? Gaat wel? Prima?

 

En wat je zegt. Is dat waar? 

 

Vrouw zijn is een blessing & a curse. Oftewel het heeft zijn voordelen maar ook zijn lasten. We willen gelijkheid. Maar we willen ook erkenning van de moeilijke momenten. Deze moeilijke momenten kunnen soms al met de maandcyclus komen. Bij sommige minder voelbaar bij andere heel erg hard voelbaar. Wat zeg je dan op het werk? Ik ben ziek? Of bikkel je keihard door? 

 

We willen een gezin & carrière. Dat is een eeuwige strijd. We willen de juiste maten hebben om erbij te horen. Maar ook dat is een eeuwige strijd. 

 

Ik hoop dat mijn woorden je verlossen van deze eeuwige strijd. Listen very carefully. I will only say this once.

 

💙 je bent perfect hoe je NU bent, van binnen en buiten

💙 je bent uniek in je doen en laten en ja ook in  je maten

💙 en je bent heel moedig dat je elke dag weer binnenhuis & buitenhuis de strijd aangaat

💗 je bent mooi. Altijd! Ook als je net wakker bent

 

Ik weet het. Het is vermoeiend.

Ik ken het. Ik voel het. Ik snap je.

 

Ik wil je iets geven. Pas op. Dit is niet voor elke #vrouw. Alleen als je de juiste mindset hebt en de wil hebt te verbeteren. Alleen dan, zul je mijn bovenstaande woorden niet alleen lezen, horen maar ook voelen, rechtstreeks in je mooie hart 🙌. Beloofd. Pinki promise.

 

▪30 dagen Feel Good & Connect Pilates Programma▪ 🙌 Voor jou. Omdat je zo mooi bent en het verdient om dat elke dag te zijn en vooral te voelen.

 

Meld je aan of neem contact voor meer informatie.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

♡ je krijgt een week & maand beweegplan zodat je precies weet wat je wanneer kunt doen

♡we starten met een intake om je persoonlijke beweegdoel te bepalen. Ik maak jouw persoonlijke beweegplan helemaal afgestemd op jou behoefte.

♡ we connecten ook halverwege en aan het eind

pre recorded (pilates) beweeg lessen: 5, 15, 20, 30 minuten

♡ 30 dagen

♡ mindful lessen*

♡ voor alleen maar echte, mooi van binnen en buiten, vrouwen 💙 

☆ prijs lager dan je verwacht, slechts €49

 

 

* mindful pilates, power pilates beginners, flexi hamstrings, rugstretch instant relief, destress adem sessie, fascia stretch, mobiliteitsles, aerial yoga (Daar heb je en doek voor nodig. Vraag naar de mogelijkheden)

#vrouwendag  #zelfliefdechallenge #mamaplaats #vrouwelijkekracht #goedvoelen #verbondenheid #burnoutherstel #discoverunder5k