Testimonials - Wat zeggen anderen

Alle soorten mensen in alle soorten maten met alle soorten achtergronden en ieder met zijn eigen persoonlijke levensverhaal. Elk van hun heeft zijn reden waarom zij meedoen en vooral blijven terugkomen voor de online lessen en lessen in de sportschool in Amsterdam zuidoost. Hieronder een kleine greep uit de vele ervaringsverhalen.

Over Aerial Yoga:

 

A. volgt al meer dan 1 jaar aerial yoga met veel plezier. Ze is de zonneschijn van de groep! Zij zegt het volgende erover:

 

"Door Aerial Yoga ben ik bewuster van mijn houding.
De oefeningen zijn gevarieerd en dragen bij aan meer flexibiliteit en kracht."

 

A. Woonmakelaar

 

Over Stress Weg 14 dagen Plan Online:

 

"Ik kan en wil er niet meer zonder!

Mijn favoriete oefening is e 5 minuten Destress Adem Sessie. Het maakt niet uit waar ik ben, sta of zit. Ik heb altijd 5 minuten de tijd hiervoor."

 

L. Personal Trainer

Over Stress Weg 14 dagen Plan Online:

 

 

"Eerst was ik er nogal sceptisch over. Stress gaat toch niet zo maar weg? Stress hoort er toch bij in het leven. Ik wilde het toch proberen, want ik was bang dat ik mijzelf naar een burnout toe werkte. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Nina zou er veel meer voor moeten vragen. Het is het meer dan waard en het werkt echt! Dankje Nina!"

 

R. Nomad/Blogger

Over Aerial Yoga:

 

L. volgt nu bijna 1 jaar aerial yoga om tot rust te komen en ook om haar lichaam te versterken. Zij zegt het volgende erover:

 
"Voor t eerst in mijn leven ervaar ik een sportles als een momentje voor mezelf waar ik naar uitkijk i.p.v een verplichting waar ik tegen op zie. Aerial yoga brengt mij rust."

  

ZZP'er in de zorg

Over Stress Weg 14 dagen Plan Online:

 

"Het is fijn dat het mij minder dan 15 minuten per dag kost. Het is hierdoor makkelijker of het te blijven doen."

 

S. Finance Manager

 

 Over Mindful Pilates:

 

"...Mindful Pilates is mij weer goed bevallen. Ik heb een nieuwe manier van ontspanning kunnen vinden en raad dit dan ook aan ieder aan. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

 

S. Directie secretaresse

 

Over Aerial Yoga:

 

V. Volgt nu meer dan 1 jaar aerial yoga met veel plezier. Ze deelt haar inzichten met ons in de groep over alles wat Amsterdam zuidoost lief is op gebied van participatie. Zij zegt het volgende:

 

"Ik heb eindelijk workout gevonden die bij mij past. 

Ik heb de sportschool vaak genoeg geprobeerd

geprobeerd maar Aerial Yoga is gewoon mijn ding!

 

Je hoeft absoluut niet lenig te zijn en dat is het mooie ervan het is voor iedereen. En je merkt al snel resultaat aan je lichaam.

 

En je krijgt ook nog eens de beste en liefste docent erbij!"

 

V. Participatie Coach Amsterdam

Over Stress Weg 14 dagen Plan Online:

 

"Ik kan weer beter slapen en voel me lekkerder in mijn vel."

B. Huismoeder