Anti Stress Masterclass 2uur **ACTIE 77% korting €39 ipv €175**

Let op dit betreft een aanmelding. Je krijgt per email een bevestigingsmail met daarin verdere informatie en instructies.

 

 • Privé sessie of groepssessies mogelijk
 • Groepsessies data & locatie: Amsterdam zuidoost op zaterdag- of zondagmiddag, bepaald door Clever Tree 
 • Privé sessie: locatie door heel NL mogelijk (zie *). In overleg dag en tijd te bepalen
 • Gastheer/vrouw krijgt gratis masterclass bij minimaal 4 betalende deelnemers

  *Eenmalige bijkomende reiskosten bij locatie buiten Amsterdam zuidoost en omgeving (+ v.a. €15 en max €40)

   

Dit is een praktische masterclass waarin theorie en praktijk worden afgewisseld. Leer hier waarom je zo vaak zo moe voelt, je ziek wordt wanneer je op vakantie gaat. Waarom je geneigd bent om maar door te gaan, wanneer je eenmaal bezig bent. Wat je schildklier te maken heeft met stress en burnout. Leer hoe je je stress kunt verminderen en het beter kunt managen. Voorkom burn-out.

Anti Stress Masterclass 2uur
€ 175,00

€ 39,00

 • Beschikbaar

Mindful Pilates (cursus)

Let op dit betreft een aanmelding. Je krijgt per email een bevestigingsmail met daarin verdere informatie en instructies.

 

€ 100,00

€ 95,00

Aerial Yoga Workshop 2uur

Na afronding bestelling, krijg je per email je bevestigingsmail met daarin de bankgegevens waar je de betaling naar over kunt maken.


Kies uit:

 • Varianten: Basic, advanced, restorative of zwangerschaps aerial yoga.
 • GEEF IN DE OPMERKINGEN-VELD VERDER IN DE BESTELLING AAN welk variant je wilt volgen
 • Tijden: wordt ingepland op zondag tussen 11.00 en 15.00 uur
 • Locatie: Sportinstituut Sloote & Thompson, Groeneveen 91D, 1103 EG Amsterdam-zuidoost
 • Lees meer over aerial yoga bij FAQ

 

Aerial yoga maakt gebruik van doeken bevestigd aan het plafond, waarin je yoga houdingen met gemak kunt vinden en vasthouden. Het is een weldaad voor je gehele lichaam. Het doek draagt je in de verschillende houdingen. Hierdoor wordt het makkelijker om vrijer te bewegen en heerlijk diep te stretchen. Daarom is dit heel goed te doen voor iedereen. Je hebt geen enkele yoga ervaring of conditie nodig. Ter info: Bij Basic & Advanced hangt het doek op heuphoogte. Bij Restorative of Zwangerschap, hangt het doek zo 10-15 cm van de vloer. 

 

Door middel van het doek, dat 10-15 cm van de grond hangt, doen we yoga oefeningen. Voel hoe jouw ruggenwervel ruimte krijgt, je meer ruimte hebt om adem te halen en nu echt los kunt laten. Alle spanningen van de dag kun je nu laten gaan en voelen hoe het is om echt VRIJ te zijn. De voeten mogen van de vloer, het doek zal je ondersteunen. Aan het einde, na alle uitdagende basic, advanced, restorative of zwangerschaps aerial yoga poses, mag je aan het eind heerlijk liggen in het doek in de Savasana pose. The ultimate relax pose.
€ 49,00

€ 30,00

 • Beschikbaar

Pilates Postnataal Cursus

Let op dit betreft een aanmelding. Je krijgt per email een bevestigingsmail met daarin verdere informatie en instructies.

 

 

 

Buikspieroefeningen na je zwangerschap. NIET DOEN!
Tijdens de zwangerschap rekken je buikspieren behoorlijk uit. Abdominale scheiding (diastasis recti). Dit treft ongeveer 1 op de 3 moeders.
Volgens artsen mag je na 6 tot 8 weken weer sporten. Uit eigen ervaring zeg ik dat je het beste minimaal 10 weken kunt wachten. Een bevalling is best een aanslag op je lichaam. Lichamelijk heb je al wat te verduren gehad ook geestelijk kun je wat rust gebruiken. Neem ook je tijd & geniet vooral van je tijd met je baby. De rest komt vanzelf wel.

WEL DOEN! Mindful Pilates Postnataal
(Vanaf minimaal 10 weken na bevalling). Omdat het je diepe spieren traint, je houding verbetert, spanning bij rug/nek/schouder verminder, je bekkengebied versterkt en je buikgat/seperatie van je oppervlakkige buikspieren dicht.

Alle oefeningen zijn zeer goed te doen! Geen conditie of ervaring vereist. De oefeningen kenmerken zich door rustige langzame bewegingen op de mat. En als bonus krijg je ieder les aan het begin EN aan het eind een volledige begeleid meditatie voor een optimaal goed gevoel.

Waarom aanmelden voor de cursus?
Je werkt aan je herstel, je houding, kleinere buik, het is fijn om andere te zien en te weten dat je niet de enige bent EN je verlaat de les geheel ZEN. Wat wil je nog meer!

Info: 020 233 7712   info@CleverTree.nl
Docent: Nina Perveen, Business & Health Coach en o.a. in bezit van certificaat Pilates Past. Zelf is zij ook moeder sinds maart 2018 en kan hierdoor heel goed aanvoelen.

€ 100,00

€ 95,00

 • Beschikbaar