Anti-Stress 2-urige masterclass

**ACTIE €50 ipv €175**

Dit betreft een WEBINAR

Dit is een praktische stressmanagement masterclass waarin theorie en praktijk worden afgewisseld. Leer hier waarom je zo vaak zo moe voelt, je ziek wordt wanneer je op vakantie gaat. Waarom je geneigd bent om maar door te gaan, wanneer je eenmaal bezig bent. Wat je schildklier te maken heeft met stress en burnout. Leer hoe je je stress kunt verminderen en het beter kunt managen. 

 

Stressklachten kunnen zijn o.a.:

- burnout

- gewrichtsklachten

- rug-, nek-, schouderpijn

- slecht slapen

- hyperventilatie

- hoofdpijn

- vermoeidheid

- opgejaagd gevoel

- maagpijn

-geheugen-en concentratieproblemen

- verminderde weerstand

Ik wil beter omgaan met stress. Ik meld mij aan!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


          *** NB: dit betreft een webinar***

 • Zaterdag 7 november 11u-13u  = VOL
 • Zaterdag 28 november:  11u-13u  = VOL

 • Zaterdag 23 januari: 11u-13u  nog plek.       


PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Na aanmelding, ontvang je een betaallink, waarmee je je *plek reserveert en verzekert.
 • Na ontvangst betaling ontvang je de SKYPE link
 • Tijd: de masterclass duurt 2 uur, ook is er halverwege een korte thee-break zo vaak als nodig een ademsessie-break van 5 minuten.
 • Draag comfortabele kleding (overhemd met een pantalon is prima zolang je er makkelijk mee op de grond/bank/stoel kunt zitten voor de anti stress oefeningen).
 • De 2 uur durende masterclass start met theorie, waarbij je of aan tafel/op de mat op de grond of bank zit. Hierna start het praktisch gedeelte met antistress oefeningen op stoel/mat op de grond of bank.
 • Onderwerpen die aan bod komen: Wat is stress/ Stress, schildklier en burnout/ Zenuwstelsel/ Slaap cyclus/ Meditatie/ Mindful Pilates oefeningen, die je zelf thuis kunt doen. 
  ***LET OP: dit betreft een webinar***

ANTI-STRESS 

 

In deze krachtige anti-stress stress management masterclass, krijg je inzicht hoe deze ACTIE en HERSTEL stand werkt en wat je kunt doen om te voelen waar je staat, ook leer je praktische oefeningen die je overal kunt toepassen: op het werk, thuis op de bank, in bed, bij de bushalte, voor een meeting of zelfs erna!INHOUD

 

Tijdens de anti-stress masterclass komen de belangrijkste punten aan bod. Je leert een theoretische gedeelte over stress en stress management en ervaar je middels Mindful Pilates oefeningen en meditatie hoe je tot rust kunt komen.

Omdat dit een beknopte masterclass is van totaal 2 uur, kunnen we niet in de diepte gaan per onderwerp. Denk aan de schildklier functie en welke rol stress en burnout hierin spelen, en ook de slaapcyclus en vooral het zenuwstelsel. Wel leren waarom we bewust dienen te worden van ons lichaamssignalen en wat die signalen betekenen.

 


Masterclass Anti Stress Stressmanagement Webinar
Masterclass Anti Stress Stressmanagement Webinar