INTRO Anti-Stress 2-hour workshop      *PROMO* €39    TWV €175

Meld je aan voor de anti-stress workshop:

 • Maandag 15 januari 1830-2030
 • Locatie: CEC gebouw, Bijlmerdreef 1289, 1103TV, Amsterdam Zuidoost
 • Aanmelden middels email of onderstaand formulier.

Op aanvraag middels onderstaand formulier, is de workshop ook op andere locaties, dag & tijd mogelijk. (dec, jan en v.a. mei)


Dit is een praktische workshop waarin theorie en praktijk worden afgewisseld. Leer hier waarom je zo vaak zo moe voelt, je ziek wordt wanneer je op vakantie gaat. Waarom je geneigd bent om maar door te gaan, wanneer je eenmaal bezig bent. Wat je schildklier te maken heeft met stress en burnout. Leer hoe je je stress kunt verminderen en het beter kunt managen.
 

Praktische informatie

 • Na aanmelding via onderstaand aanmeldformulier, ontvang je een betaallink, waarmee je je *plek reserveert.
 • Tijd: de workshop duurt 2 uur, ook is er halverwege een korte break.
 • Inclusief kleine healthy snacks en drinken.
 • Draag comfortabele kleding (overhemd met een pantalon is prima zolang je er makkelijk mee op de grond/bank/stoel kunt zitten voor de anti stress oefeningen).
 • De 2 uur durende workshop start met theorie, waarbij je of aan tafel/op de mat op de grond of bank zit. Hierna start het praktisch gedeelte met antistress oefeningen op stoel/mat op de grond of bank.
 • Je krijgt na de workshop per email de reader toegestuurd, waarbij je thuis alles nog een keer rustig kunt nalezen.
 • Onderwerpen die aan bod komen: Wat is stress/ Stress, schildklier en burnout/ Zenuwstelsel/ Slaap cyclus/ Meditatie/ Mindful Pilates oefeningen
  *LET OP: BEPERKT AANTAL PLEKKEN BESCHIKBAAR.

Cursus anti-stress            3 lessen €99     **CURSUS START v.a. mei 2017**

Tijdens de intro anti-stress workshop komen de belangrijkste punten aan bod. Je leert een theoretische gedeelte over stress en stress management en ervaar je middels Mindful Pilates oefeningen en meditatie hoe je tot rust kunt komen.

Omdat dit een beknopte workshop is van totaal 2 uur, kunnen we niet in de diepte gaan per onderwerp. Denk aan de schildklier functie en welke rol stress en burnout hierin spelen. Ook gaan we dieper in op de slaapcyclus en vooral het zenuwstelsel. Waarom we bewust dienen te worden van ons lichaamssignalen en wat die signalen betekenen.

 

Speciale ACTIE PRIJS voor deelnemers die de Intro Anti-Stress workshop hebben gevolgd!
€50!

 

 • Datum, tijd & locatie: nieuwe cursussen starten v.a. mei 2017
 • Aantal cursusdagen en duur: 3 lessen van elk 2 uur

Bij interesse kun je je alvast aanmelden via onderstaand formulier.

ZENUWSTELSEL

Je kunt zeggen dat het zenuwsysteem bestaat uit twee delen: Een deel zorgt voor ACTIE en het ander deel zorgt voor HERSTEL.


ENERGIE
Wij als mens zijn een ingewikkeld humaan wezen, we werken graag steeds meer met ons verstand en leren gaandeweg minder bewust te zijn van ons lichaam. We voelen niet. Hierdoor weten we vaak niet waar wij staan qua energieniveau.

 

 

BODY AWARENESS
Door gebrek aan dit inzicht (het kunnen voelen), 'body awareness', lopen wij ons te vaak voorbij en zie je dat er steeds vaker mensen uitgeput raken en zelfs in een burn-out terecht komen. Dit is een proces dat jaren duurt. De kunst is om je patroon eerder te herkennen en zelfs te doorbreken!


ANTI-STRESS 
In deze krachtige anti-stress workshop, 
krijg je inzicht hoe deze ACTIE en HERSTEL stand werkt en wat je kunt doen om te voelen waar je staat, ook leer je praktische oefeningen die je overal kunt toepassen: op het werk, thuis op de bank, in bed, bij de bushalte, voor een meeting of zelfs erna!

 

Meld je aan en maak gebruik van de TIJDELIJKE ACTIE PRIJS!   €39 ipv €175 pp.


AANMELD FORMULIER  ANTI-STRESS WORKSHOP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer
Deelname aan de (aerial)yoga/pilates/workshops/diverse trainingen is geheel op eigen risico. De docent noch de sportlocatie kan aansprakelijk worden gesteld voor eventueel opgelopen schade.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.